Transport

Onze autolaadkranen zijn van alle gemakken voorzien

Met diverse vrachtwagens inclusief kraan kunnen wij de meest voorkomende objecten voor u vervoeren in combinatie met laden en plaatsen.

Een bakwagen met 6,5 meter laadvloer is uit te breiden met een aanhanger met dezelfde afmetingen.

Voor de langere en zwaardere vrachten leveren wij een semi-dieplader tot 16m laadvloer en een doorlopende ontheffing tot 100 ton en 3,5 m breedte. Deze kan getrokken worden door een trekker met 165 tm kraan.

Bekijk onze Transport flyer.

Onze laadkranen

Klik op de autolaadkraan voor alle specificaties, of kijk op onze hijstabel om te zien welke laadkraan u nodig heeft.
Heeft u vragen, bel ons dan gerust.

80 tm Laadkraan

100 tm Laadkraan

165 tm Laadkraan

Binnenstedelijk/ in woonwijken: stil en schoon!

Ons paradepaardje is de emissieloze elektrische autolaadkraan met een capaciteit van maar liefst 165 tonmeter die uitermate geschikt is voor werk inpandig, binnenstedelijk en binnen natuurgebieden.

Deze 165tm elektrische Autolaadkraan kan een hele dag hijsen op eigen stroom.

  • Geen uitstoot
  • Stil
  • Veilig
  • Milieubewust

“Met onze Zero Emission 165 tm Palfinger kraan is
elektrisch hijsen
-inclusief transport- in beperkte ruimte
geen enkel probleem”.

Hoogwerker

De 80 tm autolaadkraan kan tevens uitgerust worden als hoogwerker met een hoogtebereik van max 36 meter en 2 personen. De hoogwerker wordt bediend door onze machinist vanuit de bak. Het grote voordeel van deze hoogwerker is dat u de bediening aan een professional overlaat en u zich kan concentreren op de werkzaamheden. Wij kunnen vaak snel schakelen om u werkzaamheden uit te voeren en tevens zit u niet met extra transportkosten en zijn snel weer opgeruimd en onderweg naar de volgende klant.

Lier

Ook kunnen wij diverse autolaadkranen met lier leveren wat vele voordelen biedt. Het grote voordeel met de lier is dat je op hoogte een last dieper over een pand/gebouw kan zakken. Tevens kan er  sneller gewerkt worden.

Om een beeld te geven van de transportmogelijkheden hebben we een aantal projecten hieronder weergegeven. Heeft u vragen, bel ons dan gerust op 0229- 551228.

 Snel advies nodig?

Bel ons op 0229 -551 228

Share This